Meerwaardig staat voor je klaar

Over Bart

Bart Ploum

Na 15 jaar voor de grotere kantoren van de wereld te hebben gewerkt besloot ik in 2019 voor mij zelf te beginnen. Ik wil instellingen en bedrijven maar vooral de mensen die daar werken adviseren. Ik werkte voor klanten van alle grootten in heel veel sectoren en heb veel van de wereld gezien vanuit een vliegtuigraam. Daarnaast zat ik in meerdere internationale management structuren. Dat is best leuk voor een tijdje, maar ik wilde weer terug aan tafel bij de klant!

Btw is vastgelegd in zeer complexe fiscale wet- en regelgeving. Daarom worden btw vraagstukken vaak uitgewerkt in lange, dure en onleesbare memorandi. Ik besloot echter om mijn grootste kracht in te zetten. Klanten vinden dat ik uitstekend in staat ben om in een heldere en begrijpelijke taal duidelijk uit te leggen waar de crux zit. Meestal wordt dit begeleid door tekeningen en mijn kenmerkende levendige manier van vertellen. Daarbij geef ik “to-the-point” aan welke keuze(s) de klant dient te maken én welke keuze ik adviseer. Begin 2020 ontstond het idee om samen met René tegen dezelfde voorwaarden voor de klanten, maar wel nog net iets professioneler te gaan werken.

Uit dat idee is uiteindelijk Meerwaardig BV geboren.
Drink vrijblijvend een kop koffie met me en overtuig u zelf van mijn, in de fiscale advieswereld, unieke kwaliteiten!

Mijn Linkedin
Bart Ploum van Meerwaardig
René Severens van Meerwaardig

Over René

René Severens

Wat mij kenmerkt, is dat ik graag iets beteken voor mensen. Door mijn zeventien jaar ervaring als inspecteur bij de Belastingdienst en daarna ruim twaalf jaar als adviseur bij WVDB weet ik hoe het werkt in de praktijk. Daarbij staan authenticiteit, openheid en eerlijkheid bij mij voorop. Ik maak het niet mooier dan het is, maar zorg altijd dat mijn advies het beste is voor uw situatie.

Btw is een technische belasting en al bijna dertig jaar voor mij een interessante puzzel. Bij btw gebeurt er altijd iets. Er is actie en er zijn transacties en daar komt btw bij kijken. Ik weet hoe het zit en informeer u hierover.

Naast mijn contact met u zijn voor mij de resultaten die ik voor u bereik belangrijk. Of het nou gaat om een teruggave van belasting, dat ik u bevestig in uw plannen, of begeleid bij een complexe vastgoedtransactie maakt voor mij geen verschil. Daarbij staat steeds voorop dat u mijn advies begrijpt en dat het advies voor u van toegevoegde waarde is.

Harmonie omschrijft mij misschien het beste. Ik werk samen met en voor u. En soms zijn er situaties waarin we met de Belastingdienst moeten of willen overleggen. Door mijn ervaring bij de Belastingdienst is dat voor mij een kleine stap. Ook dan werk ik in harmonie. Naast mijn gezin en sporten, is samen met anderen muziek maken voor mij heel belangrijk.

Voor een uitgebreid cv, klik op onderstaande button waarmee u mijn persoonlijke LinkedIn bezoekt.

Mijn Linkedin

Over Philip

Philip Savidis

Als masterstudent fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht wilde ik graag alvast aan de slag in de fiscale advieswereld. Aangezien btw mij ontzettend aanspreekt was ik meteen enthousiast omdat ik door mijn werkzaamheden bij Meerwaardig BV veel van twee ervaren rotten in het vak kan leren en ze kan ondersteunen waar mogelijk. Buiten werken en studeren drink ik graag een goede whisky en sport ik graag.

Mijn Linkedin
Philip Savidis van Meerwaardig

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Stuur ons een e-mail